فروشگاهی که با سنگ‌های طبیعی غول‌پیکر طراحی شده است

پنجشنبه ۲ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۱۲ | کد مطلب: ۳۸۷۰۸
فروشگاهی که با سنگ‌های طبیعی غول‌پیکر طراحی شده است
این فروشگاه یکی از پروژه‌های جدید دکوراسیون داخلی در نزدیکی شهر پکن چین است که توانسته با سبک متفاوت و دیدنی طراحی خد توجه هر رهگذری را به سوی خود جلب کند و حتی بسیاری از طراحان و معماران داخلی از سراسر جهان هم به اهمیت نوع طراحی آن پی ببرند.
اسکان نيوز- سرویس بین‌الملل- شیما نصیری: این فروشگاه در  یکی از محبوب‌ترین جوامع تفریحی ساحلی است که 3 تا 4 ساعت با ماشین از شهر مرکزی پکن فاصله دارد. این پروژه که در میدان اصلی واقع شده، به ضلع شمالی ساختمان اصلی سینما راه داشته و رو به جاده اصلی و دارای میدان دید وسیع است.

فلسفه این طراحی داخلی از زیبایی طبیعی کوه‌ها و دریاها نشات می‌گیرد؛ در دنیای وسیع، انسان‌ها موجوداتی کوچک و تنها هستند. آرامش و وسعت طبیعت به مردم کمک می‌کند تا از ریتم زندگی شهری فرار کرده و به طبیعت واقعی خود بازگردند. در اینجا هم این پروژه امید دارد که با سبک خاص معماری خود بتواند مکانی معنوی برای سکونت مردم به وجود آورد.





طراحی این پروژه نیز با احساس شروع می‌شود. زندگی در شهرهای مدرن به شدت صنعتی و مبتنی بر اطلاعات، فضاها و محصولاتی که ما استفاده می‌کنیم، عمدتا نتایج تجزیه و تحلیل داده‌ها و قضاوت منطقی هستند. در این شرایط، افراد به‌سختی می‌توانند با اشیا و فضاها ارتباط عاطفی برقرار کنند. آن‌ها به‌سختی می‌توانند احساس آرامش و آزادی واقعی داشته باشند. ما معتقدیم که معماری امروز به ویژگی‌های غیرمنطقی بیشتری نیاز دارد تا ارزش احساسات را برجسته کند. فضا نه تنها ظرفی برای عملکردهای خاص، بلکه مهمتر از آن حامل احساسات و خاطرات است. بنابراین، حس تجربه و معنویت معماری به هسته اصلی طراحی ما تبدیل شده است.





در میدان کوچک باز، چندین صخره با فرم طبیعی در بین آن‌ها پراکنده شده است که یک بام بزرگ را حمایت می‌کند. شکل ارگانیک سنگ‌ها، از یک سو تصادفی و بداهه به‌نظر می‌رسد و از سویی دیگر، سنگ‌ها با اندازه‌های مختلف، نقش ساختار ستون فولادی مخفی را ایفا کرده و به تقسیم‌بندی نواحی کاربردی نیز کمک می‌کنند.

در داخل دو صخره بزرگ، اتاق‌های استراحت خصوصی وجود دارد و شکل‌ها نشستن ثابت در پایین را ترکیب کرده‌اند. صندلی‌های پراکنده آزادانه در تمام فضاهای بین صخره‌های کوه پخش می‌شوند. این پلان به کل فضا احساس سیالیت و باز بودن می‌دهد و تجربه فضایی که دائما در حال تغییر در حین راه رفتن است را برای میهمانان فراهم می‌کند.