اسکان نيوز- سرویس بینالملل- شیما نصیری: موجی که در طرح سازه این ساختمان به کار رفته، کار را برای سازندگان که از این نوع آلومینیوم برای پوشش نما استفاده کردهاند، کمی سختتر میکند. اما در عین حال میتواند جذابیت و استقامت سازع را تا بیش از سه برابر افزایش دهد.
همچنین نوع طراحی این ساختمان نمادی از تلاقی دریا با ساحل را نمایان میسازد که برای بازدیدکنندگان از جذابیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین فرم کنسول که در طراحی سازه این موزه به کار گرفته شده، نه تنها نمای ساختمان را زیباتر کرده، بلکه موجب شده تا مقاومت و ایستایی آن در برابر هرگونه بلایای طبیعی همچون زلزله، سیل و طوفان نیر به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند.
طراحان با بلند کردن سازه این ساختمان از سطح زمین، به نوعی استقامت و پایداری آن را بیش از هر زمان به رخ کشیدهاند که میتواند برای جهانیان از قابلیت منحصر بهفردی برخوردار باشد.
علاوه بر طراحی گالریهای مختلف نمایشی در این موزه، یک سالن تئاتر بزرگ هم در داخل آن درنظر گرفته شده که با سقفی باز و دیدنی، فضا را برای تماشاچیان بسیار جذاب و به یاد ماندنی میکند.
لازم به ذکر است که مقیاسهای آلومینیومی در نما این ساختمان با استفاده از فناوری BIM که مدلسازی اطلاعات ساختمانیست، ترسیم شده است. مدلسازی سهبعدی با تخصص و علم بالایی در این سازه به اجرا درآمده که جذابیت فنی آن را افزایش داده و به جذابیت جانمایی این 13 هزار آلومینیوم در کنار یکدیگر افزوده است.
این موزه هنری جدید، نمونهای عالی از طراحی پارامتریک و فرم سازی بوده که با نمای بزرگ شیشهای و توجه دقیق به محیط طبیعی آن، مکانی عالی برای مشاهده و تجربه هنر مدرن است.