اسکان نيوز: در این نشست نمایندگانی از فرمانداریها، شهرداریها و اعضا شوراهای شهرستانهای جیرف، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، رودبار جنوب، فاریاب و همچنین نمایندگانی از دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت توزیع برق، اداره ارشاد اسلامی، اداره میراثفرهنگی حضور داشتند که در خصوص سیاستها و راهحلهای مداخله در امر بازآفرینی شهری به بحث و بررسی و تبادلنظر پرداختند.
در ابتدا جلسه ناهید اماندادی، سرپرست اداره عمران و بهسازی شهری اداره کل جنوب استان کرمان ضمن خوشآمد گویی به معرفی محدوده بافتهای فرسوده و محلات اولویتدار بازآفرینی پرداخت.
در ادامه استادی، معاون دفتر ستاد بازآفرینی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در خصوص مستندات قانونی و ترتیبات نهادی بازآفرینی مطالبی را عنوان کرد.
وی اظهار کرد: بیست درصد از مساحت و سی در صد از جمعیت شهری کشور در بافتهای ناکارآمد شهری قرار دارد سپس به تحلیل سند ملی راهبردی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده نار کارآمد شهری اشاره کرد.
وی در ادامه لزوم تشکیل ستاد ملی بازآفرینی را بهعنوان هماهنگکننده اقدامات مشترک بین بخشی و منسجم کننده فعالیتهای بین دستگاههای دولتی، شهرداریها و تشکلهای محلی و مردمی را از جمله مهمترین اقدامات برای حل مشکلات بافتهای ناکارآمد شهری عنوان نمود.
سپس نوذری، راهبر ستادی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری توضیحاتی در خصوص بررسی بافتهای فرسوده، تعاریف، مسائل و چالشهای پیش رو در این بافتها داد و بیان کرد: درآمد سرانه ساکنان کمتر از میانگین شهری، واحدهای مسکونی کمدوام، مشکلات زیستمحیطی، برخورداری و دسترسی نامناسب ساکنان به خدمات شهری از جمله مهمترین چالشهای پیش رو در احیا و بهسازی بافتهای ناکارآمد است.