وزارت برق عراق هشدار داد که بهدلیل کاهش صادرات گاز ایران به این کشور، شهرهای عراق از جمله بغداد با خطر قطعی برق روبرو شدهاند.
وزارت برق عراق روز یکشنبه هفتم دی اعلام کرد که حجم گاز وارداتی از ایران طی دو هفته گذشته از ۵۰ میلیون متر مکعب به پنج میلیون متر مکعب در روز سقوط کرده است.
سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد ایران صادرات خود را به عراق به سبب بدهیهای این کشور کاهش داده و این عدد به میزان ۵ میلیون متر مکعب از ۵۰ میلیون متر مکعبی که قبل از دو هفته پیش بود، رسیده است.
احمد موسی سخنگوی وزارت برق عراق گفته که با کاهش شدید واردات گاز از ایران، تولید برق کشور شش هزار و ۶۵۰ مگاوات افت کرده است.
باشگاه خبرنگاران نوشته، سخنگوی وزارت انرژی عراق گفته قرار است رضا اردکانیان، وزیر نیروی ایران روز سه شنبه برای بررسی مسأله بدهیهای طرف عراقی، به بغداد سفر کند.